Gostišče Tolc – festivalski meni




PREDJED: 

Zelenjavna juha z rožičevim štrukljem in črno trobento


GLAVNA JED: 

Hrbet divjega pujska, štrukelj iz prosene kaše in sliv, pire zelene, korenja in jabolk


SLADICA:

Orehovi štruklji v vinski omaki


DODATNI HODI:

Ta grenk soršk sar s kuhanmo kramperjam pa hruškova voda, ajdov krap s tepkino kremo in popečeno slanino


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Kmetija Tolc, Kmetijska zadruga Škofja Loka, Kmetijstvo Čadež, Lokalna trgovina 18sedem3, Kmetija Martinuc

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.