Kolesarska veriga na podeželju

27. julija 2022
"
Priključite se sistemu za izposojo koles eKOLOka!
"

V Škofji Loki ste verjetno že opazili nov sistem izposoje koles eKOLOka, ki vas spodbuja, da vsakodnevne opravke oz. vožnjo do dveh kilometrov opravite s kolesom. Ste vedeli, da si lahko kolesa z istim uporabniškim računom izposodite tudi v Radovljici, v Tržiču, v Naklem, na Jesenicah, Cerkljah na Gorenjskem in v Kranju? Konkretno to pomeni, da izposojeno kolo v Škofji Loki lahko odložite na primer na postaji za izposojo v Kranju.

Spodbudno je, da se deleži vseh poti, opravljenih s kolesom povečujejo.

Hvala vsakemu kolesarju, ki prispeva k čistejšemu zraku, krajšim zastojem, manjšemu hrupu in skrbi tudi za svoje boljše počutje, hkrati pa vabimo tudi ostale, da se priključijo sistemu za izposojo eKOLOka, ki je sofinanciran iz projekta »Kolesarska veriga na podeželju«.

 

Projekt Kolesarska veriga na podeželju sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.