Najava – predavanja in delavnice: Obnova lesenega pohištva

22. marca 2021
"
Imate doma kakšen kos lesenega pohištva, ki za vas predstavlja pomemben del vašega doma in je pri vas doma mogoče že več generacij ter bi ga bilo potrebno obnoviti, popraviti in mu vrniti nazaj njegovo uporabnost ali mu vdihniti nov, svež videz?  
"

Opis:

V okviru projekta Lesni feniks smo na Razvojni agenciji Sora d. o. o. skupaj z Matijem Hiršenfelder-jem, mojstrom, restavratorjem in rokodelcem, pripravili  predavanja in delavnice na temo obnove lesenega pohištva:

Predvidoma v aprilu in maju 2021 bo uvodno predavanje skupaj z praktičnimi napotki izvedeno v občinah Škofja Loka in Železniki. Praktična delavnica bo izvedena v mojstrovi delavnici. Vse nadaljnje informacije o izvedbi boste prejeli po e-pošti.

Število udeležencev je omejeno!

LesniFeniks_NAJAVA_Predavanja_Delavnice-ObnovaLesenegaPohištva (.pdf)

 

Prijavite se preko: https://bit.ly/3vPrtIY

Za več informacij nas lahko kontaktirate:  darja.baric@ra-sora.si  oz. na tel. št. 04-50 60 224.

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d. o. o.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.