Penzion in gostišče Lajnar – festivalski meni




PREDJED: 

Goveji consome s konjakom in poširanim prepeličjim jajcem


GLAVNA JED: 

Svinjski medaljoni, pečeni na kuhanem bohinjskem maslu, pire gomoljnic, karamelizirana jabolka, riban hren


SLADICA:

Borovničev štrudelj


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Mlečni izdelki: turistična kmetija Gartner, Meso in mesni izdelki: Mesarstvo Podobnik, Loške mesnine, Mesnine Bohinja

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.