Turistična kmetija Jamnk – festivalski meni




Mesni meni:

  • Solata s šunko kmetije Stanonik, stročjim fižolom, redkvico, okisanimi jurčki ter zeliščno majonezo
  • Juha iz pečenega korenja z ajdovim krekerjem, dimljeno postrvjo, kremnim sirom in lešniki
  • Zajčji ragu s prosenimi njoki s koromačem, hrustljavim kodrolistnim ohrovtom in korenčkovo solato
  • Medenka

Veganski meni:

  • Gobji namaz s solato iz stročjega fižola, redkvico in zeliščnim prelivom
  • Juha iz pečenega korenja z ajdovim krekerjem in lešniki
  • Rižota iz Punčarjevega ješprenja z maslenko, hrustljavim kodrolistnim ohrovtom in korenčkovo solato
  • Bananin kruh z orehi in vaniljevim sladoledom

Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Lasten proizvod – kunec, vsa zelenjava, gobe, čemaž, jajca, zelišča, med, Kmetija, klavnica in mesnica Stanonik, Log – šunka, Kmetija Punčar, Virmaše – žita in mlevni izdelki, sončnično olje, Kmetija Pr’ Janež, Reteče – skuta, Kmetija Pr’ Lipet, Žiri – liofiliziran drobnjak, Ribogojnica Zupan – dimljene postrvi

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.