Turistična kmetija Jamnk – festivalski meni




Mesni:

  • Kremna bučna juha z domačo čičeriko
  • Ravioli s proseno kašo, tolščakom in kozjenogim ščitarjem na zeleninem pireju s popečenimi jurčki
  • Dušena govedina s črnimi orehi, pastinakovim pirejem, skutnim štrukljem in okisano črno redkvijo
  • Medeno-limonina sladica

Veganski:

  • Kremna bučna juha z domačo čičeriko
  • Rižotka iz prosene kaše, jajčevcev, tolščaka in kozjenogega ščitarja s popečenimi jurčki
  • Fižolovi polpetki s pastinakovim pirejem in okisano črno redkvijo
  • Veganska jabolčna pita

Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Vsa zelenjava, gobe, čemaž, začimbe, jajca: lasten proizvod, žita in moke: Kmetija Punčar, mleko, maslo, skuta: Kmetija Pr Janež, smetana: Kmetijska zadruga Škofja Loka, pašna govedina: Kmetija Pr’ Rejšk

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.