Turistična kmetija Jamnk – festivalski meni




JUHA:

Krompirjeva kremna juha, profiterol polnjen s česnovo peno


TOPLA PREDJED:

Pirina rižota z mešanimi gobami in okisano cvetačo


GLAVNA JED:

Svinjska rebra s sotiranim krompirjem, korenčkovim pirejem in solatko črne redkve in jabolka


SLADICA:

Ajdovi štruklji z orehi in medom


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Mesni izdelki: mesnica Stanonik, Mlečni izdelki:Sirarna Brence, Mlevski izdelki: kmetija Punčar

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.