Hidden Hills Trail – najboljša kolesarska pot v Sloveniji

10. januarja 2022
"
Predstavljamo vam Hidden Hills Trail – najboljšo kolesarsko pot v Sloveniji!
"

Dolgi zimski večeri predstavljajo odlično priložnost za načrtovanje novih pustolovščin. Ena izmed čudovitih možnosti je potep po najboljši kolesarski poti v Sloveniji – Hidden Hills Trail! To je kolesarska pot, ki so jo zasnovali Green Hills in Hour Away ter predstavlja odličen cilj nove kolesarske sezone. V juliju smo si imeli možnost ogledati del prve in druge etape, sedaj pa smo kratke predstavitve posameznih etap pripravili tudi za vas.

Trasa kolesarske poti je bila skrbno načrtovana in narejen je bil GPS zapis poti, do katerega uporabniki po nakupu dostopajo s pomočjo aplikacije Ride with GPS. GPS zapis poti vključuje natančna navodila, kje poteka prava pot, in dodatne informacije o zahtevnosti odsekov in zanimivostih, ki si jih je vredno ogledati. Označene so tudi lokacije pitne vode ob poti, ponudnikov hrane in nastanitev ter polnilnih postaj za električna kolesa.

Na kolesarsko pot Hidden Hills Trail se lahko podate sami ali v družbi izkušenih in prijaznih lokalnih vodnikov. V primeru, da želite pot prekolesariti samostojno, imate na voljo tri pakete:

  1. Osnovni paket vam omogoča enoletni dostop do mobilne aplikacije z navigacijo, nudi vam klicni center za pomoč in vprašanja (na voljo vsak dan od 8:00 do 20:00 ure) in dostop do vseh dogodkov.
  2. Osnovni paket + organizacija prevozov vam poleg storitev osnovnega paketa zagotavlja tudi prevoz do izhodišča kolesarke poti in nazaj za vsako posamezno etapo (velja do dokončanja celotne kolesarke poti).
  3. All-inklusive paket ima omejen dostop do mobilne aplikacije z navigacijo (dokončanje celotne kolesarke poti), nudi pa vam prevoz prtljage in koles, organizacijo namestitev in dostopnost do klicnega centra 24/7.

 

 

Tudi pri odločitvi, da se na pot odpravite v družbi vodnika, imate na voljo tri možnosti:

  1. Enodnevni kolesarski izlet poteka po najzanimivejšem odseku kolesarske poti in traja približno 6 ur. Izposodite si lahko električno gorsko kolo, poleg tega pa je vključen tudi prevoz od mesta namestitve do začetka poti in nazaj na želeno mesto.
  2. HHT v treh dneh prinaša 120 prevoženih kilometrov v treh dneh. Vsak dan vas čaka približno 6-urni kolesarski izlet na izposojenih električnih gorskih kolesih. Poleg prevoza pa je v tem paketu vključena tudi namestitev z zajtrkom.
  3. HHT – Celotni krog pa za 240 km zahteva 7 dni kolesarjenja. Vsakodnevni kolesarski izleti na izposojenih električnih gorskih kolesih trajajo približno 6 ur, vključene so vse prevozne storitve in namestitve z zajtrkom.

 

 

 

Več o projektu si lahko ogledate na spletni strani projekta ali preberete TUKAJ.

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovoren Bederfly d.o.o.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.